Sara Ditlev

ProfilSiden 2016 har jeg arbejdet med brude og selskabskjoler.For mig erbrudekjolerne en udtryksform, som tillader kombinationen af klassisk design og skrædderkunst. Jeg elsker at fordybe mig i detaljerne, og brænder især for de mere enkle silhuetter, hvor materiale og detaljer i sin enkelthed smelter sammentil et unikt produkt. Jeg gør mig altid umage for at se dig som den du er og som den du gerne vil være på din bryllupsdag.Derfor er hver kjole noget særligt for mig. Jeg ser det som et stykke kunst, som først fuldendes i samspil med den rigtige kunde


Ud over brudekjoler og selskabskjoler, har jeg underlinjen "NOIR" som er klassiske styles til både hverdag og fest. Finder du ikke præcis det du søger, så husk, at der altid er mulighed for at booke en personlig samtale og fitting. Så skaber vi sammen det produkt du ønsker.  


 

Designed and Made in Denmark 

Team


Stipe Barac is a communicational consultant with expertize in branding and marketing management. He has also studied material science and chemical engineering in Croatia back in 2014. From 2018, he is student at VIA University College, known as TEKO Design School. 

 

Mainly, he is writing PR articles, working with SEO optimization and creating blog posts. However, he enjoys creating multi-sensory promotional materials. Stipe is very passionate about fashion and lifestyle industry in general. He always strives to create something different, fresh and attractive.