Klassisk hverdagstøj

Vidste du at bæredygtighed også er, at bruge den samme kjole 50 gange i stedet for 5?

Bestsellere til hverdag og fest

Hos Sara Ditlev finder du design, som holder sæson efter sæson. Du finder blandt andet en række basisdesigns, som også findes i specialudgaver i et begrænset sortiment.

Alle designs findes i standardstørrelser fra str. 32-44. Fra naturens side er vi alle skabt forskelligt, og det er de færreste af os, der passer helt perfekt i en standardstørrelse. Alle modeller kan derfor opsyes efter lige netop dine mål. Prisændringen i forbindelse med en specialopsyning varierer fra produkt til produkt. Ønsker du mere information herom, book da tid til en fitting eller ring for at høre nærmere.

 

Uld og silke til den klassiske garderobe

 

Kollektionerne er baseret på et klassisk udtryk, hvor fokus i hvert enkelt design er kvalitet og en lang levetid. Det handler ikke om at følge trenden, men om at skabe produkter, som bliver dit foretrukne valg – uden at larme. Kollektionernes udgangspunkt er de rene skandinaviske linjer og silhuetter kombineret med elegante detaljer for at opnå et tidløst og klassisk udtryk.

Lang levetid og Social ansvarlighed

Social ansvarlighed inden for mode handler for mange blot om materialevalg, men hvad vi ofte glemmer er, at det i lige så høj grad handler om produktionsmængden og anvendeligheden af produkterne. Der produceres hvert år 150 milliarder beklædningsgenstande. Hver dansker køber gennemsnitligt 16 kg tøj om året, og halvdelen af det tøj ender i en container.

I Sara Ditlev-kollektionerne er der fokus på kvaliteten af materialerne, et godt håndværk og en bæredygtig fremstillingsproces, så tøjet kan bruges igen og igen. Designet er derfor tidløst, så du helt naturligt har lyst til at bruge tøjet i mange år.

Vidste du, at bæredygtighed også er at bruge den samme kjole 50 gange i stedet for 5 gange?

 

Kontakt os:

 

Adresse: Marsvej 6, 7430 Ikast

Email: info@saraditlev.com

Telefon: +45 28150637