Klassisk hverdagstøj

Uld og silke til den klassiske garderobe


Kollektionerne er baseret på et klassisk udtryk, hvor fokus i hvert enkelt design er kvalitet og en lang levetid. Det handler ikke om at følge trenden, men om at skabe produkter, som bliver dit foretrukne valg – uden at larme. Kollektionernes udgangspunkt er de rene skandinaviske linjer og silhuetter kombineret med elegante detaljer for at opnå et tidløst og klassisk udtryk.


Sara Sportswool er basisprodukter i danskproduceret sportsuld. Produkterne er designet, konstrueret og opsyet i Danmark.

Der er i Danmark en lang tradition for anvendelsen af strik, og hos Sara Ditlev handler det om med omhu at udvælge materialer og produktionssteder, hvor kvaliteten og kompetencen er størst. Alle designs i Sara Sportswool er strikprodukter af højkvalitet og ”Made in Denmark”.

Sportsuld er en strikket metervare med en inderside lavet i merinould og en yderside lavet i polyester. Denne særlige kombination af materialer sikrer et materiale med unikke egenskaber, hvad enten den skal bruges til sports- eller modetøj. Merinoulden holder dig varm, mens polyesteren transporterer fugten fra kroppen og sikrer dig en konstant behagelig temperatur.

Kontakt os:


Adresse: Marsvej 6, 7430 Ikast

Email: info@saraditlev.com

Telefon: +45 28150637