Brudekjoler


BRYLLUPEn bryllupsdag er noget helt særligt, og for mange en dag, som de har drømt om i mange år. Derfor arbejder jeg ud fra en mission om at få hver kvinde til at føle sig som den bedste udgave af sig selv på sin store dag. For at opnå det bedste resultat laver jeg hver kjole helt fra bunden, så den fremhæver det bedste hos den enkelte brud.

 

Silhuetterne er enkle og klassiske. Det spændende design opstår for mig i legen med de indre linjer, som skaber et klassisk og rent look – og lader materialerne komme til sin fulde ret.

 

Min opgave er ikke bare at give kunden en fantastisk kjole, men også at give en oplevelse for livet og sikre, at hun føler sig guidet sikkert gennem processen fra start til slut – fordi en bryllupsdag er noget helt særligt.

 


 

Bobler og kjolesnak


Tag dine brudepiger og veninder med til en inspirerende aften i kærlighedens tegn. Bliv opdateret på bryllupsmoden, din kropstype og personlige stil. 

Priser og tidsbestilling  Tidsbestilling og designproces:

 

Book en tid og kom forbi til en uforpligtende samtale. Så vælger vi sammen det design og materiale, som matcher og fuldender dit look.


"Min mission er, at hver kvinde skal føle sig som den smukkeste udgave af sig selv på sin store dag" 

SARA 2019  


En billedserie af Tim Damgaard 


NORDLYS 

En kollektion inspireret af nordlyset og vores skandinaviske minimalisme. Billeder af Per Joe. 

FRAGILE BEAUTY

En billedserie af Per Joe.