Profil

Profil


I 2010 startede jeg på Tekstilhåndværkerskolen i Aalborg, som dengang tilbød en toårig uddannelse indenfor konstruktion, skrædderi og design. Denne uddannelse gav mig en god forståelse for skabelsen af finere produkter. Efterfølgende videreuddannede jeg mig på VIA Design som designassistent med speciale i Entrepreneurship. Min overbygning i Entrepreneurship har givet mig en bredere vinkel på designprocessen, hvilket på mange måder har styrket mig som designer.

 

I mange år har jeg haft en kærlighed til haute couturen. Derfor har min passion primært været skrædderiet, som har givet mig mulighed for at gå i dybden med hvert produkt. Mit fokus har derfor især været på brude- og selskabskjoler, men med min nye underlinje Nordlys vil jeg vise, at godt håndværk ikke kun hører under kategorien evening wear.  Min mission er, at man hver dag skal kunne føle sig som den bedste udgave af sig selv.


 


 

Sy-Lab

 

I maj 2016 blev jeg en del af iværksætterprojektet Sy-lab, som er et kontorfælleksab placeret i Ikast. Projektet hører under Lifestyle og Design cluster og er huset af Claire Group. Projektet er del i tre grene:

 

Iværksætterne: 

Vi sidder 11 iværksættere med hvert vores nyopstartede visksomhed - og er fælles om at dele faciliteterne på systuen, samt deler fælles kontor med hvert vores kreative univers. 


Systuen:

Systuen på Sy-lab er en systuen med fokus på at få produktion tilbage til Danmark - og derfor tilbyder vi hjælp med alt indenfor konstruktion, opsyning af prøver og færdige produkter. 


Robotten:

I tråd med at få flyttet produktion tilbage til Danamrk arbejder Sy-Lab på at udvikle en syrobot, som på sigt skal kunne effektivisere syprocesserne og dermed gøre det muligt at flytte mere produktion tilbage til landet.


Kontakt os:


Adresse: Marsvej 6, 7430 Ikast

Email: info@saraditlev.com

Telefon: +45 28150637